Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Over ons

Wij wonen al ons hele leven in Lelystad en willen hier ook nooit meer weg. Lelystad heeft alles wat ons hartje begeert en als we op vakantie zijn verheugen we er ons altijd op om weer thuis te mogen komen in ons mooie Lelystad.

De bewoners zijn in onze ogen het mooiste aan Lelystad. Of je hier nu geboren en getogen bent of misschien pas net hier bent komen wonen, iedereen draagt zijn steentje bij om Lelystad nóg mooier te maken dan het al is. Dat is wat wonen in Lelystad zo aantrekkelijk maakt, we zijn constant in beweging.

Missie & visie

Op Lelystadnieuwsvandaag.nl schrijven wij over het laatste nieuws in Lelystad en omgeving. We willen alle inwoners informeren over wat er speelt in onze gemeente.

We gaan echter veel verder dan alleen het verstrekken van het laatste nieuws. Je vindr op onze websites ook tips voor activiteiten in en rondom Lelystad, de leukste vacatures, woningen die te koop staan en nog veel meer! Wij schrijven over alles wat ook maar enigszins met ons mooie Lelystad te maken heeft, dus zelfs mensen die hier al jaren wonen zullen verrassende informatie vinden. Uiteindelijk hopen wij dat deze website kan uitgroeien tot het centrale informatiepunt voor alle inwoners van Lelystad.

Het laatste nieuws in Lelystad

Lelystadnieuwsvandaag.nl is altijd de eerste met het laatste nieuws in onze woonplaats