Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Accountmanager Bouw - Installatie Techniek - Berner Produkten b.v. Berner Produkten b.v. 04-06-2024

Redactie Lelystadnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Lelystad beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Accountmanager Bouw - Installatie Techniek - Berner Produkten b.v.

Wil je graag aan de slag als Accountmanager Bouw - Installatie Techniek - Berner Produkten b.v. in Landgraaf? Bekijk dan snel deze vacature.

Berner Produkten b.v. is op zoek naar een Accountmanager Bouw - Installatie Techniek - Berner Produkten b.v.. Het betreft een voor minimaal 36 uur met een minimaal salaris van 2900 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Accountmanager Bouw - Installatie Techniek - Berner Produkten b.v. te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Accountmanager Bouw

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Bouw/Installatie, Handel/Groothandel

Contract uren

36 – 40 uur

Salaris

2900 – 4500 euro

Solliciteren op de functie van Accountmanager Bouw - Installatie Techniek - Berner Produkten b.v.

Klinkt deze vacature als Accountmanager Bouw - Installatie Techniek - Berner Produkten b.v. voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 02-08-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Berner Produkten b.v.. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer 045-5339121. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Accountmanager Bouw - Installatie Techniek - Berner Produkten b.v. tot Angela Redan.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Lelystad komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Lelystad, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures lelystad
  2. Accountmanager Bouw – Installatie Techniek – Berner Produkten b.v. Berner Produkten b.v. 04-06-2024

Bekijk nog meer vacatures