Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Docent biologie Driessen 17-04-2024

Redactie Lelystadnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Lelystad beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Docent biologie

Wil je graag aan de slag als Docent biologie in Helmond? Bekijk dan snel deze vacature.

Driessen is op zoek naar een Docent biologie. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 3301 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Docent biologie te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Als docent biologie weet jij met jouw enthousiasme de theorie goed over te brengen. Jij bent vriendelijk, je kunt goed communiceren en je vindt het leuk om in een team te werken.

Daarnaast:

  • Heb jij een tweedegraads bevoegdheid

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Docent Biologie

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Onderwijs/Opleiding

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

3301 – 5030 euro

Solliciteren op de functie van Docent biologie

Klinkt deze vacature als Docent biologie voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 15-06-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Driessen. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres flexonderwijs@driessen.nl en telefoonnummer 492506645. De website van Unknown is https://www.driessen.nl/. Je kan je voor deze vacature als Docent biologie tot - Driessen Helmond Flexcenter.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Lelystad komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Lelystad, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures lelystad
  2. Docent biologie Driessen 17-04-2024

Bekijk nog meer vacatures