Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Docent natuuroriëntatie Driessen 16-04-2024

Redactie Lelystadnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Lelystad beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Docent natuuroriëntatie

Wil je graag aan de slag als Docent natuuroriëntatie in Helmond? Bekijk dan snel deze vacature.

Driessen is op zoek naar een Docent natuuroriëntatie. Het betreft een voor minimaal 16 uur met een minimaal salaris van 3301 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Docent natuuroriëntatie te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Als docent Natuuroriëntatie geloof jij in de kracht van zelfgestuurd leren en de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen.

Daarnaast:

  • Heb je een tweedegraads bevoegdheid

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Docent Natuurkunde

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Onderwijs/Opleiding

Contract uren

16 – 24 uur

Salaris

3301 – 5030 euro

Solliciteren op de functie van Docent natuuroriëntatie

Klinkt deze vacature als Docent natuuroriëntatie voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 15-06-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Driessen. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres flexonderwijs@driessen.nl en telefoonnummer 492506645. De website van Unknown is https://www.driessen.nl/. Je kan je voor deze vacature als Docent natuuroriëntatie tot - Driessen Helmond Flexcenter.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Lelystad komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Lelystad, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures lelystad
  2. Docent natuuroriëntatie Driessen 16-04-2024

Bekijk nog meer vacatures