Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Procesoperator van nes + plaisier 16-05-2024

Redactie Lelystadnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Lelystad beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Procesoperator

Wil je graag aan de slag als Procesoperator in Ridderkerk? Bekijk dan snel deze vacature.

van nes + plaisier is op zoek naar een Procesoperator. Het betreft een voor minimaal 36 uur met een minimaal salaris van 3200 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Procesoperator te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

onbekend

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

FMCG

Contract uren

36 – 36 uur

Salaris

3200 – 3900 euro

Solliciteren op de functie van Procesoperator

Klinkt deze vacature als Procesoperator voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 15-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot van nes + plaisier. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres info@vannesenplaisier.nl en telefoonnummer 31610033623. De website van Unknown is https://www.vannesenplaisier.nl. Je kan je voor deze vacature als Procesoperator tot Recruitment -.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Lelystad komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Lelystad, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures lelystad
  2. Procesoperator van nes + plaisier 16-05-2024

Bekijk nog meer vacatures