Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Production employee morning shift (English), Giant Tempo-Team 29-04-2024

Redactie Lelystadnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Lelystad beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Production employee morning shift (English), Giant

Wil je graag aan de slag als Production employee morning shift (English), Giant in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Tempo-Team is op zoek naar een Production employee morning shift (English), Giant. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 14 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Production employee morning shift (English), Giant te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Productiemedewerker

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

Lagere school

Ervaring

Starter

Branche

Handel/Groothandel

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

14 – 14 euro

Solliciteren op de functie van Production employee morning shift (English), Giant

Klinkt deze vacature als Production employee morning shift (English), Giant voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 28-06-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Tempo-Team. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres Noordwest.recruitment@tempo-team.nl en telefoonnummer 020-5691900. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Production employee morning shift (English), Giant tot Magdalena en Claudia Magdalena en Claudia.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Lelystad komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Lelystad, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures lelystad
  2. Production employee morning shift (English), Giant Tempo-Team 29-04-2024

Bekijk nog meer vacatures