Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Verkoper De Mandemakers Groep 03-06-2024

Redactie Lelystadnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Lelystad beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Verkoper

Wil je graag aan de slag als Verkoper in Lelystad? Bekijk dan snel deze vacature.

De Mandemakers Groep is op zoek naar een Verkoper. Het betreft een voor minimaal 24 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Verkoper te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Verkoper

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Detailhandel

Contract uren

24 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Verkoper

Klinkt deze vacature als Verkoper voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 02-08-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot De Mandemakers Groep. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres b.bleecke@dmg.eu en telefoonnummer #ERROR!. De website van Unknown is https://www.mmimir.nu/source/1534561. Je kan je voor deze vacature als Verkoper tot Bryan Bleecke.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Lelystad komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Lelystad, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures lelystad
  2. Verkoper De Mandemakers Groep 03-06-2024

Bekijk nog meer vacatures