Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Vrachtwagenchauffeur Schiphol, unieke baan! R-Recruitment 11-06-2024

Redactie Lelystadnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Lelystad beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Vrachtwagenchauffeur Schiphol, unieke baan!

Wil je graag aan de slag als Vrachtwagenchauffeur Schiphol, unieke baan! in LUCHTHAVEN SCHIPHOL? Bekijk dan snel deze vacature.

R-Recruitment is op zoek naar een Vrachtwagenchauffeur Schiphol, unieke baan!. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 2800 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Vrachtwagenchauffeur Schiphol, unieke baan! te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Vrachtwagenchauffeur

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HAVO

Ervaring

Starter

Branche

Personen vervoer, Transport/Opslag/Distributie

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

2800 – 3200 euro

Solliciteren op de functie van Vrachtwagenchauffeur Schiphol, unieke baan!

Klinkt deze vacature als Vrachtwagenchauffeur Schiphol, unieke baan! voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 09-08-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot R-Recruitment. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres office@airr.nl en telefoonnummer 31205452020. De website van Unknown is https://airr.nl/vacatures/klm-chauffeur/. Je kan je voor deze vacature als Vrachtwagenchauffeur Schiphol, unieke baan! tot afdeling personeelszaken.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Lelystad komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Lelystad, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures lelystad
  2. Vrachtwagenchauffeur Schiphol, unieke baan! R-Recruitment 11-06-2024

Bekijk nog meer vacatures