Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Medewerker Regionale coördinatie vluchtelingen spreiding Driessen 10-06-2024

Redactie Lelystadnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Lelystad beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Medewerker Regionale coördinatie vluchtelingen spreiding

Wil je graag aan de slag als Medewerker Regionale coördinatie vluchtelingen spreiding in Helmond? Bekijk dan snel deze vacature.

Driessen is op zoek naar een Medewerker Regionale coördinatie vluchtelingen spreiding. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 3099 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Medewerker Regionale coördinatie vluchtelingen spreiding te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Als medewerker regionale coördinatie vluchtelingen en spreiding heb je een sterk coördinerend vermogen en bent communicatief vaardig, zodat je de plaatsingen zo duidelijk mogelijk kan laten verlopen. Je bent doortastend, oplossingsgericht, besluitvaardig en stressbestendig. Daarnaast ben je een goede netwerker, omgevingsbewust en klantgericht en heb je uitstekende rapportagevaardigheden.

Daarnaast heb je:

  • Minimaal een mbo-niveau 4 diploma
  • 5 jaar werkervaring met het coördineren van werkzaamheden binnen projecten
  • Werkervaring telefonische dienstverlening, werken onder tijdsdruk en met Microsoft Office programma's

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Coördinator Jeugdwerk

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overheid/Non-profit

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

3099 – 4370 euro

Solliciteren op de functie van Medewerker Regionale coördinatie vluchtelingen spreiding

Klinkt deze vacature als Medewerker Regionale coördinatie vluchtelingen spreiding voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 08-08-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Driessen. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres claire.vandendeijssel@driessen.nl en telefoonnummer 652326344. De website van Unknown is https://www.driessen.nl/. Je kan je voor deze vacature als Medewerker Regionale coördinatie vluchtelingen spreiding tot - Driessen Helmond Flexcenter.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Lelystad komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Lelystad, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures lelystad
  2. Medewerker Regionale coördinatie vluchtelingen spreiding Driessen 10-06-2024

Bekijk nog meer vacatures